کیفیت آب در صنعت نساجی و رنگرزی


عضو شوید


نام کاربری
رمز عبور

:: فراموشی رمز عبور؟

عضویت سریع

نام کاربری
رمز عبور
تکرار رمز
ایمیل
کد تصویری
براي اطلاع از آپيدت شدن وبلاگ در خبرنامه وبلاگ عضو شويد تا جديدترين مطالب به ايميل شما ارسال شود



به وبلاگ من خوش آمدید

تبادل لینک هوشمند

برای تبادل لینک ابتدا ما را با عنوان waste water و آدرس paloodsanat.LXB.ir لینک نمایید سپس مشخصات لینک خود را در زیر نوشته . در صورت وجود لینک ما در سایت شما لینکتان به طور خودکار در سایت ما قرار میگیرد.







نام :
وب :
پیام :
2+2=:
(Refresh)

آمار مطالب

:: کل مطالب : 221
:: کل نظرات : 0

آمار کاربران

:: افراد آنلاین : 1
:: تعداد اعضا : 0

کاربران آنلاین


آمار بازدید

:: بازدید امروز : 142
:: باردید دیروز : 4
:: بازدید هفته : 218
:: بازدید ماه : 527
:: بازدید سال : 1416
:: بازدید کلی : 4852

RSS

Powered By
loxblog.Com

کیفیت آب در صنعت نساجی و رنگرزی
چهار شنبه 9 تير 1400 ساعت 14:59 | بازدید : 14 | نوشته ‌شده به دست palood | ( نظرات )

 

کیفیت آب در صنعت نساجی و رنگرزی

در این بخش به بررسی کیفیت فاضلاب های تولیدی در پردازش پنبه، پشم ، ابریشم مصنوعی، کنف و پارچه ابریشمی، مصنوعی ونیمه مصنوعی می پردازیم. به منظور حذف ناخالصی های طبیعی، مواد خام مورد استفاده در فرآیند ساخت در معرض تغییرات فیزیکی، شیمیایی و بیولوژیکی گوناگونی قرار می گیرند. همچنین جهت دست یابی به محصول نهایی مطلوب، جداسازی بخش پاک شده و اصلاح ساختار فیزیکی و شیمیایی آن لازم است. این ناخالصی های طبیعی همراه با مواد شیمیایی و دیگر عوامل تمیزکننده مورد استفاده در فرآیند، وارد جریان فاضلاب شده و آلودگی ها را تشکیل می دهند.

آسانی یا مشکل بودن تصفیه فاضلاب عمدتا به ماهیت ناخالصی ها، غلظت آن ها، تجزیه پذیری و جواب گو بودن برای فرآیندهای مختلف تصفیه بستگی دارد. علاوه بر عوامل ذکر شده قبل، روش های دفع فاضلاب های تصفیه شده با توجه به شرایط محلی و دستورالعمل های مراجع کنترل آلودگی تعیین می شود. به طور کلی صنعت نساجی گزینه های مفیدی برای تصفبه مناسب فاضلاب، بازیابی مواد شیمیایی با ارزش و محصولات فرعی از فاضلاب و بازیافت و استفاده مجدد آب مورد استفاده در فرآیند ساخت ارائه می دهد.

همان طور که گفته شد این نوع از فاضلاب ها حاوی ناخالصی های طبیعی و شیمیایی مورد استفاده در فرآیند تولید می باشد. فرآیندهای ریسندگی، بافندگی و اندازه بندی مقدار ناچیزی فاضلاب تولید می کنند. آهارزنی جریان فاضلابی تولید می کند که ماهیت آن به مواد شیمیایی مورد استفاده در فرآیند بستگی دارد. تغارزنی فاضلابی با دما، کل جامدات محلول، جامدات معلق، مقدار PH، رنگ و BOD بالا تولید می کند و در کل ظاهر کف مانندی دارد. فاضلاب قسمت رنگ بری حاوی عامل سفید کننده غیرواکنشی بوده و می تواند به طور مناسبی با جریان های فاضلاب باقیمانده مخلوط شود. پشم شویی، پسابی با PH پایین تولید می کند و می تواند برای خنثی سازی جزئی دیگر جریان های فاضلاب با قلیائیت بالا استفاده شود. آهارزنی باعث تخلیه فاضلاب با PH بالا و جامدات محلول و BOD پایین می شود.

رنگرزی و چاپ دو عملیاتی هستند که از آن ها پساب با کیفیت خیلی متغیر تولید می شود.





:: برچسب‌ها: کیفیت آب در صنعت نساجی و رنگرزی,کیفیت آب در صنعتی رنگرزی,کیفیت آب در صنعت نساجی ,
|
امتیاز مطلب : 0
|
تعداد امتیازدهندگان : 0
|
مجموع امتیاز : 0
مطالب مرتبط با این پست
می توانید دیدگاه خود را بنویسید


نام
آدرس ایمیل
وب سایت/بلاگ
:) :( ;) :D
;)) :X :? :P
:* =(( :O };-
:B /:) =DD :S
-) :-(( :-| :-))
نظر خصوصی

 کد را وارد نمایید:

آپلود عکس دلخواه: